Special Offer for Schools from

September 2020 to February 2021. 

Få et overblik over de workshops, vi tilbyder. Alle workshops er på engelsk og tilbydes til 6.-10- klasse og gymnasieklasser


1: Globale Hotspots


Vi dykker ned i nogle af de mest komplekse konflikter i verden, og ser nærmere på baggrunden for konflikterne, konfliktløsningsmodeller, og de involverede parter. Som udgangspunkt kan I vælge mellem konflikterne i Palæstina/Israel, Afghanistan, Syrien, Afrikas Horn og det Arabiske Oprør, men hvis I har særlige ønsker, eller andre konflikter blusser op, skal I endelig bare kontakte os, så vi sammen kan sørge for I får det I ønsker.

LÆS MERE OM: Globale Hotspots

2: Flygtninge og Migration

Vi sætter fokus på flygtningesituationen i Europa, og ser problemet fra flere vinkler. Hvad er baggrunden for hele situationen, og hvad er det for en livskrise flygtningene står i? Eleverne får desuden mulighed for at høre flygtninge fortælle deres personlige historier, og de kommer selv til at indgå i et flygtningespil, hvor de på egen krop oplever noget af det, man gennemlever som flygtning.

LÆS MERE OM: Flygtninge og Migration

3: FNs bæredygtighedsmål

I år 2000 udsendte FN otte udviklingsmål, som skulle nås inden 2015. Vi ser nærmere på om missionen, eller dele af den, er lykkedes, og samler op på hvad den slags verdensmål betyder. Derefter vender vi fokus mod de nye målsætninger fra FN, som Ban Ki-moon kalder Post 2015—en ny bæredygtig udvikling. De handler om de mere bløde værdier, som eleverne i grupper skal forsøge at definere skarpere.

LÆS MERE OM: FNs Bæredygtighedsmål


4: Bæredygtighed og Miljø

Menneskehedens ressourceforbrug er pt. så højt, at vi har brug for 1,6 jordkloder for at naturen kan følge med. Men vi har kun én. Hvordan er problemet opstået, hvordan kan vi rette op på det, og er det overhovedet muligt? Vi dykker ned i livsstil, forbrugsmønstre og miljøudfordringer i forsøget på at redde vores planet.

LÆS MERE OM: Bæredygtighed og Miljø

For medlemsskoler/kommuner gælder følgende priser
Halvdagsworkshop: 3.000 kr.
Heldagsworkshop: 5.000 kr.

I kan med fordel blive medlem og få rabat på workshops og mulighed for gratis at deltage i events og internationale projekter. 
Medlemskabet koster 1.000 kr. årligt pr. skole eller kommune.

Bliv medlem

For ikke-medlemsskoler gælder følgende priser
Halvdagsworkshop: 5.000 kr.
Heldagsworkshop: 7.500 kr.

OBS! Al transport i en radius af 60 km fra vores kontor i København er inklusiv i prisen. Hvis transporten er længere tilkommer transport- og eventuelle overnatningsomkostninger for vores undervisere oven i prisen.

Vi laver gerne et skræddersyet tilbud til jeres kommunes eller skoles behov, hvor vi kan fastsætte den rette kombination af workshops, temadage og aktiviteter.

Få verden ind i skolen og skolen ud i verden. Crossing Borders faciliterer workshops og temadage for grundskoler, gymnasier og efterskoler. For mere information og booking, kontakt os på 21 63 94 32 eller send os en e-mail på cb@crossingborders.dk